By / 18th August, 2014 / Attracties in Valkenburg, Heineken Hoek / No Comments

Goedkoop parkeren Valkenburg aan de Geul

Gaat u met de auto naar Valkenburg en zoekt u een plaats om te parkeren? Of naar de Kerstmarkt in Valkenburg? Wilt u weten waar u kunt parkeren en voor welke kosten? In het centrumgebied van Valkenburg kunt u op straat beperkt parkeren en onbeperkt op een aantal parkeerterreinen.

parkeren valkenburg

 

Parkeren Valkenburg

In de kern van Valkenburg kunt u op diverse plaatsen parkeren op:
parkeren valkenburg• maa t/m zon van 10.00/13.00-20.00 uur (begintijd afh.zone).
• tarief centrum € 1.70 p.uur
• parkeerduur : max 2 uur in de Erensstraat, Maesenstraat, Walramplein en Berkelplein en onbeperkt in het overig centrumgebied.

Een afwijkende betaalregeling geldt voor de Koningswinkelstraat:
• maa t/m zat van 11.00-17.30 uur
• zon- en feestdagen van 13.00-17.30 uur.

Langparkeren Valkenburg

Goedkoop langparkeren geldt op de parkeerterreinen met slagbomen: Henssingel (rolschaatsbaan), Valkenheim, Villa Via Nova, Geulpark, Odapark, Margrietlaan en Spoorlaan. Tarief € 1.70/uur, max € 7.00/dag.

Blauwe zone Valkenburg

parkeren valkenburgIn een gedeelte van de Erensstraat geldt ook de blauwe zone. Hier kunt U max. 1 uur gratis parkeren met uw blauwe parkeerschijf. De blauwe zone geldt 24/7.

Gratis parkeren Valkenburg

Aan de noordzijde van de spoorbaan kunt u gratis en onbeperkt parkeren aan de Parallelweg. Een goed plek als u enkele dagen in Valkenburg verblijft.

Belparkeren Valkenburg

Betalen van parkeergeld kan ook met smartphone, een sms-bericht of een telefoontje. U betaalt dan alleen de werkelijke parkeertijd. De volgende belparkeermogelijkheden gelden in Valkenburg :

belparkeren belparkeren belparkeren belparkeren belparkeren belparkeren

parkeergarages Valkenburg

parkeren valkenburgTwee parkeergarage zijn in voorbereiding. Eén in het centrum- gebied (Aan de Kei) en één in het gebied Berkelplein- Walramplein. Zodra info beschikbaar is laten wij u dat weten.

P+R Valkenburg

parkeren valkenburgOp het Q-park terrein aan de Spoorlaan in Valkenburg a/d Geul kunt u goedkoop parkeren, ook al gaat u niet met de trein reizen. Het terrein is 24/7 open. Het tarief is € 0.95 p.uur, max dagtarief € 4.95, NS-reizigers met een OV-kaart betalen € 3.21 per dag.

Parkeren gehandicapten Valkenburg

parkeren gehandicaptenMax 2 uur gratis parkeren op de speciale gehandicaptenplaatsen en ook op de betaalde parkeerplaatsen op straat.